#8

Julklappstips!

Gör egen ischoklad och lägg i en fin presentask. Det går att köpa fina formar som gör de lite mer speciella. En personlig julklapp bakad med kärlek är alltid uppskattad!

Hur man gör ischoklad:
Ca. 70 st

400 g mörk choklad, ljus choklad eller vit choklad

100 g kokosfett

Hacka chokladen fint.
Smält kokosfettet i en kastrull och tillsätt chokladhacket.
Rör blandningen slät och smaksätt 1/4 av smeten åt gången (se variationer i tipsrutan).
Häll smeten i en kanna med liten pip och fyll små konfektformar.
Ställ formarna kallt.

Man kan även smaksätta med exempelvis apelsinskal, kardemumma och kanel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0