Vad tyckte våra gäster?
Sammanställning av enkäten ”Gillar du vår choklad?” 10 gäster med oss inkluderade.
Varm Choklad
Medelvärde: 4
Medianvärde: 4
Kommentarer: Gott, men smakar för mycket kakao.
Baileyspraliner
Medelvärde: 4.6
Medianvärde: 5
Kommentarer: För tjock vit choklad. Lite hårda. Dom var godast. Godast.
Chokladmousse
Medelvärde: 3.3
Medianvärde: 4
Kommentarer: God men väldigt mättande. Riktigt god och krämig.
Chokladdoppade frukter
Medelvärde: 4.9
Medianvärde: 5
Kommentarer: Classic. Bäst.
Hallontryfflar
Medelvärde: 3.9
Medianvärde: 4
Kommentarer: Favvon, smälter på tungan.
(från och med nu bara 9 gäster)
Chokladbräck
Medelvärde: 3.5
Medianvärde: 4
Kommentarer:
Chokladtoppar
Medelvärde: 3.6
Medianvärde: 4
Kommentarer:
Övriga synpunkter:
Fett gott! Synd att jag inte kunde äta de två sista. Bra jobbat!
Allt var fantastiskt. Speciellt de första pralinerna.
Asgott! Det godaste var frukten doppad i choklad.
Jättegott och sjukt bra idé med själva kvällen och allt, riktigt trevligt!
Väldigt gott! Hade ni gjort bra tjejer!
Mycket impressive girlzzzz! Baileyspralinerna var godast i världen. MUMS!
Jätte gott! Det var kul att det var väldigt blandat.
Trevlig tillställning och det mesta var mycket gott! Riktigt bra och inbjudande meny.
Resultatet
Här har vi listat chokladen från högst till lägst poäng.
1. Chokladdoppade frukter. Vi tror att det kan bero på att chokladdoppade frukter inte innehåller någon konstig ingrediens och därför faller alla i smaken.
2. Baileyspralinerna. Vi tror att gästerna tyckte de var goda för att det var vit choklad.
3. Varm choklad. Uppskattas alltid, men vi gjorde inte vanlig oboy så därför smakade den lite mer kakao.
4. Hallontryfflar. Vissa gillade den för att den smakade hallon, medan andra kanske tyckte att det var lite för mörk choklad.
5. Chokladtoppar. Vi tror att den fick lite lägre poäng på grund utav att den smakade ganska mycket baileys, och alla kanske inte gillade spritsmaken.
6. Chokladbräck. Vi tror att den fick låg poäng för att den inte var så speciell.
7. Chokladmousse. Ett chockande resultat, anledningen kan vara att den var för mättande.